top of page

Det går alltid snabbt att få en tid för hårförlängning genom att ringa oss på 031-802180. Vi den enda som har drop-in hårförlängning. Din hårfärg spelar inte någon särskild roll, vi har samtlinga färger tillgängliga i salongen, dessutom kan ditt hår var rakt eller vågigt. Vi är billigast i Sverige med priser som 2000 kr för 100 slingor och 1200kr för 50 slingor. Om du kommer med ditt eget hår, insättning kostar 1200kr.

Vi använder europeiskt löshår och vi gör microringar, nailhår, tejphår, weave och allt detta kostar 2000kr. Vilken insättningsmetod som passar dig kan vi rekommendera beroende på ditt hår. Har du däremot afrofrisyr eller krulligt hår så rekommenderar vi weave. Pris för hårförlängning oavsett insättningsmetod är 2000 kr för en hel hårförlängning och 1200 kr för en halv hårförlängning (förlängningshår ingår). Om ni har eget förlängningshår kostar insättning 1200 kr. Hos oss, kan du ta bort alla insättningsmetoder utan att ditt hår skadas och det kostar 300kr.

Om du har några frågor, ring oss gärna: 031-80 21 80 Eller mejla oss: saida_sheik@hotmail.com Här nedan fölger några exempel på hårförlängningar som vi har och utför, nedan dem finns exempel på resultat. Som ni ser är det ingen skillnad på vilken metod man valt. För mer info, surfa in på vår webbutik www.globalhair.se

Microringar

Nailhår

Tejphår

Weave

bottom of page