top of page

HÄRFORLÄNGNING

Det går alltid snabbast att få en tid för hårförlängning genom att ringa oss på 031-802180. Din hårfärg spelar inte någon särskild roll, vi har samtlinga färger tillgängliga i salongen, dessutom kan ditt hår var rakt eller vågigt. Vi är billigast i Sverige med priser som 2000 kr för 100 slingor och 1200kr för 50 slingor. Detta är också samtidigt väldigt skonsamt för håret.

Vi använder europeiskt nailhair som är lätt att ta ut. Ett vanligt missförstånd är att nailhair sliter ut håret, när det egentligen är vid borttagningen utav nailhairet som slitaget sker. Vår unika nailhair är lätt att ta bort och tillåter ditt hår att växa normalt. För vanligt skandinaviskt hår rekommenderar vi endast nailhair, har du däremot afrofrisyr eller krulligt hår så rekommenderar vi weave.Pris för hårförlängning oavsett insättningsmetod är 2000 kr för en hel hårförlängning och 1200 kr för en halv hårförlängning (förlängningshår ingår). Om ni har eget förlängningshår kostar insättning 1200 kr.

Om du har några frågor, ring oss gärna: 031-80 21 80 Eller mejla oss: saida_sheik@hotmail.com Här nedan fölger några exempel på hårförlängningar som vi har och utför, nedan dem finns exempel på resultat. Som ni ser är det ingen skillnad på vilken metod man valt. För mer info, surfa in på vår webbutik www.globalhair.se

port-image-12.jpg
port-image-13.jpg
port-image-11.jpg
port-image-8.jpg
port-image-9.jpg
port-image-10.jpg
port-image-7.jpg
bottom of page